Ενδιαφέρεται για ομάδα-έκπληξη ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ενδιαφέρεται για ομάδα-έκπληξη ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ποια ομάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ φαίνεται πως θέλει να… διεισδύσει στο μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός «ξεσκονίζει» τις επιλογές του και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Ντέρμπι Κάουντι!

Η ιστορική ομάδα του Νησιού δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Championship μετά και την αφαίρεση των 21 βαθμών λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο 60χρονος ηθοποιός, που μένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει ότι κόλλησε το… μικρόβιο της Ντέρμπι Κάουντι, από τον συνάδελφο του Τζακ Ο’Κόνελ και σε συνέντευξη του στο περιοδικό Derbyshire Life, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής στα κοινά της ομάδας.

«Η Ντέρμπι είναι μία εξαιρετική ποδοσφαιρική ομάδα με φανταστική ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι έχει και λαμπρό μέλλον. Ξέρω ότι έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί. Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς το να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα, μετά το να παίζεις σε αυτή. Ίσως μία μέρα…», ήταν τα λόγια του Κλούνεϊ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ