Έξαλλος ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Μου ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής, αλλά δεν θα με μαλακώσει»

Έξαλλος ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Μου ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής, αλλά δεν θα με μαλακώσει»

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, μίλησε για την ήττα από την Μπόρνμουθ και τα πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών που έκριναν το αποτέλεσμα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 1-0 στο «Vitality» από την Μπόρνμουθ, σε ένα ματς όπου έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Στιούαρτ Άτγουελ. Η αγγλική ομάδα δεν είχε την τύχη με το μέρος της, αλλά και οι επόπτες της «έκοψαν» τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα που θα την έφερναν πιο κοντά στην απευθείας άνοδο στην Premier League.

Ακόμα και έτσι όμως η ομάδα του Στιβ Κούπερ μπορεί να έχασε τη μία ευκαιρία, όμως θα είναι και στα play off ανόδου σε λίγες μέρες μετά την καταπληκτική σεζόν που διανύει, με έναν και μόνο στόχο. Την άνοδο στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μετά το χθεσινό ματς και την ήττα με 1-0 από τα «κεράσια», οι άνθρωποι της Νότιγχαμ εξέφρασαν τα παράπονα τους στον Άγγλο ρέφερι για τις αποφάσεις τόσο του ίδιου αλλά και των βοηθών του, με Κούπερ να ζητάει από τον Άτγουελ να απολογηθεί για το ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Σάριτζ που… έγινε οφσάιντ. Σε μια ακατανόητη απόφαση η Νότιγχαμ είδε τους διαιτητές να της παίρνουν πίσω μια πεντακάθαρη παράβαση, στερώντας της και την άνοδο μεσω της δεύτερης θέσης.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ σχετικά με εκείνη τη φάση του 41ου λεπτού είπε ότι ο Άτγουελ και ο βοηθός που είχε σηκώσει τη σημαία του «σήκωσαν τα χέρια τους» μετά. «Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, φυσικά. Και εγώ είμαι πραγματικά ενοχλημένος με τον διαιτητή», είπε ο Ουαλός.

«Όταν ο διαιτητής ζήτησε να με δει μου ζήτησε συγγνώμη, σήκωσε και τα χέρια του, όμως αυτό δεν το έκανε καθόλου καλύτερο. Νομίζω ότι προσπάθησε να με μαλακώσει, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ξέρει ότι αυτός και ο βοηθός έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Αλλά δεν θα με μαλακώσει. Αυτά τα πράγματα πρέπει να αναφέρονται σωστά, κάτι που θα κάνουμε.

Για τη φάση του πέναλτι και τη διαιτησία: «Υπάρχει μεγάλη ενόχληση σε αυτό. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά δεν λέμε πολλά μετά τα παιχνίδια. Θα επιστρέψουμε, θα σκεφτούμε και θα συνεχίσουμε».

«Κάπως είπα ότι θα μπορούσε να είναι καθοριστικό για την εποχή. Είχα την αίσθηση ότι ήθελαν να μου… μιλήσουν με αυτή την απόφαση. Γνωρίζουμε ότι οι αποφάσεις των διαιτητών δεν ήταν πραγματικά καλές για εμάς τη φετινή σεζόν. Αλλά δεν θέλω να γκρινιάζω πάνω σε αυτό αυτό, αλλιώς θα είμαι εδώ για πάντα και δεν θα προχωρήσουμε».

Για το παιχνίδι είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν παίξαμε τόσο καλά με την μπάλα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Αμυντικά, νόμιζα ότι ήμασταν εντάξει. Είχαν μερικές στιγμές, αλλά το φάουλ που ήρθε το γκολ της Μπόρνμουθ είναι που τελικά έκανε τη διαφορά. Η ήττα αυτή πονάει. Αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ