Εφυγε από την ΑΕΚ και κατέκτησε Κύπελλο ο Λιβάγια!

Εφυγε από την ΑΕΚ και κατέκτησε Κύπελλο ο Λιβάγια!

Εσπασε η... κατάρα για τον Μάρκο Λιβάγια! Μετά από τρεις αποτυχημένες συμμετοχές σε τελικούς με την ΑΕΚ, ο Κροάτης επιθετικός κατέκτησε το Κύπελλο με τη Χάιντουκ.

Μεγάλη επιτυχία για τον Μάρκο Λιβάγια στην Κροατία!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκλεισε με τίτλο μια ονειρική σεζόν. Η Χάιντουκ διασταύρωσε τα ξίφη της με τη Ριέκα στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1.

Είναι ο δεύτερος τίτλος στην καριέρα του 28χρονου παίκτη μετά το πρωτάθλημα του 2018 με την Ένωση. Κάπως έτσι, ο Λιβάγια… ξόρκισε και τους δαίμονες, καθώς στέφθηκε κυπελλούχος στην τέταρτη συμμετοχή του σε τελικό (τρεις αποτυχίες με ΑΕΚ 2018, 2019, 2020).

Μετά από 9 χρόνια, η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια επιστρέφει στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου στην ιστορία της.

Η Ριέκα μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Γιόσιπ Ντρμιτς. Η Χάιντουκ… ξύπνησε και ανέτρεψε την κατάσταση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 24′ ο Φέρο ισοφάρισε και στο 36′ ο Μάρκο Λιβάγια κατέβασε την μπάλα και… σέρβιρε το γκολ της ανατροπής στον Μέλνγιακ. Στο 56ο λεπτό και πάλι ο Μέλνγιακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε, πως την εφετινή σεζόν ο πρώην άσος της ΑΕΚ έκανε πράγματα και θαύματα στην Κροατία, σταματώντας στα 32 γκολ και τις 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ