Η Σέλτικ ψάχνει τρόπο να… ξεφορτωθεί τον Μπάρκα!

Η Σέλτικ ψάχνει τρόπο να… ξεφορτωθεί τον Μπάρκα!

Ο Βασίλης Μπάρκας αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από τη Σέλτικ, η οποία ψάχνει... απεγνωσμένα τρόπο να τον αντικαταστήσει!

Ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίζει να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου στην Σέλτικ, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας κίπερ δεσμεύεται με τους «κέλτες» μέχρι το 2024.

Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου έχει παραγκωνίσει πλήρως τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που βρίσκεται συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Με μόλις δύο συμμετοχές την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 27χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται μια… ανάσα από την αποχώρησή του από τους Καθολικούς.

Η Σέλτικ ψάχνει… απεγνωσμένα πλέον τρόπο να τον «ξεφορτωθεί». Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα ανφέρει το «Football Insider», οι Κέλτες ενδιαφέρονται θερμά για τον τερματοφύλακα της Ζανκτ Πάουλι, Νίκολα Βασίλι.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Γουλβς όσο και της Γουέστ Μπρομ,  πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχοντας 7 clean sheet και 86 αποκρούσεις. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 1,25 εκατομμύρια λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ