Ο Άρης βάζει τα… γυαλιά σε όλους

Ο Άρης βάζει τα… γυαλιά σε όλους

Ο Ζερβίνιο ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, ο Γκρέι φοράει ήδη τα «κίτρινα» και ο Ιτούρμπε μπαίνει στη δεύτερη του χρονιά, την ώρα που άλλες ομάδες προσπαθούν ακόμα να κάνουν τα βασικά. Ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο και το «φωνάζει».

Μια ανάσα από το «μπαμ» του καλοκαιριού είναι ο Άρης. Οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον 35χρονο Ιβοριανό μεσοεπιθετικό της Τραμπζονσπόρ, Ζερβίνιο και εφόσον δεν προκύψει κάτι το τρομερό, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ζερβίνιο αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, ο οποίος έχει βαλθεί να «τρελάνει» την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Άρη ο Καμάτσο

Όχι μονάχα φέτος, καθώς το… έργο ξεκίνησε από πέρσι. Οι «κίτρινοι» δείχνουν πως το επίπεδο έχει αλλάξει και μάλιστα για τα καλά. Ο Άρης ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι το χτίσιμο μιας ομάδας που θα είναι ικανή να κοντράρει τους «μεγάλους» στα ίσια και μάλιστα απέδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αφήνοντας την ΑΕΚ εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Θοδωρής Καρυπίδης πυροδότησε δύο «βόμβες», ντύνοντας στα «κίτρινα» τους Καμαρά και Ιτούρμπε. Δύο μεγάλα ονόματα, με μεγάλο και βαρύ ιστορικό ο καθένας. Η ιστορία του Ιτούρμπε είναι λίγο-πολύ γνωστή, καθώς δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια, από τις ημέρες που οι Αργεντινοί «πόνταραν» πολλά πάνω στον ποδοσφαιριστή του Άρη και για το μέλλον της πατρίδας τους.

Κι όμως, οι περσινές κινήσεις του Άρη και η πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα, ήταν απλώς το… ορεκτικό. Ο Άρης δείχνει το φετινό καλοκαίρι πως γίνεται η… δουλειά. Με τις κινήσεις του οι «κίτρινοι» βάζουν τα… γυαλιά σε άλλες ομάδες που ακόμα προσπαθούν να κάνουν τα βασικά και να κλείσουν τις μεγάλες τους «τρύπες».

Μόλις σήμερα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ραφαέλ Καμάτσο, που αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Φυσικά, το πιο μεγάλο φετινό «μπαμ» (μέχρι το επόμενο) είναι αυτό του Άντε Γκρέι. Παρότι οι «κίτρινοι»… έχασαν τον Καμαρά, κατάφεραν να καλύψουν άμεσα το κενό τους, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν έμπειρο επιθετικό με πολύ μεγάλο βιογραφικό στα γήπεδα της Premier League!

Μάλιστα, ο Άρης προσπάθησε να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της χρονιάς, καταθέτοντας πρόταση στον Σάντι Μίνα, ο οποίος ωστόσο απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας. Και μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Θοδωρή Καρυπίδη εξετάζει και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μανού Γκαρθία, που αγωνίστηκε τη προηγούμενη περίοδο ως δανεικός στην Αλαβες στη La Liga.

Την ώρα που άλλες ομάδες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ετοιμάσουν τα ρόστερ τους, ο Άρης προχωράει από ένα «μπαμ» στο άλλο «μπαμ», φέρνοντας στο πρωτάθλημα ονόματα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ