Πρώτο επίσημο γκολ για τον Τσόλακ με την Ρέιντζερς (Vid)

Πρώτο επίσημο γκολ για τον Τσόλακ με την Ρέιντζερς (Vid)

ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ με την Ρέιντζερς στην αναμέτρηση της με την Κίλμαρνοκ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της Ρέιντζερς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κίλμαρνοκ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 51ο λεπτό, όταν μετά το κλέψιμο της μπάλας το οποίο πραγματοποίησε ο ίδιος, έκανε ωραίο «1-2» με τον Λόρενς και με ένα όμορφο συρτό σουτ σημείωσε το 1-0.

Το γκολ αυτό έρχεται την καλύτερη χρονική περίοδο για τον Κροάτη σέντερ φορ καθώς το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Αγριεμένη Τότεναμ στην πρεμιέρα (4-1) – «Τρίποντο» με ανατροπή για τη Λιντς (2-1)

Η Ρέιντζερς επικράτησε με 2-0 της Κίλμαρνοκ καθώς στο 88ο λεπτό ο Αλφρέντο Μορέλος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, και έτσι οι «προτεστάντες», πήραν το τρίποντο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ