Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Βασιλική» ανατροπή και πρόκριση

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Βασιλική» ανατροπή και πρόκριση

Παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια τεράστια ανατροπή, επικρατώντας με σκορ 3-2 της Βιγιαρεάλ και πήρε την πρόκριση για το τα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Πριν από 12 ημέρες (7/01) η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κεράμικα», σήμερα για 57 λεπτά είχε «καθαρό» προβάδισμα απέναντι στη «βασίλισσα» με 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Αντσελότι με μία επική ανατροπή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά και με το τελικό 3-2 πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Copa del Rey.

Η «Βασίλισσα» βρέθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες να «κυνηγά» την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και να χάνει από τους «Μπλαουγκράνα» στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Απόψε ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Καπουέ και Τσουκoυέζε στο 4΄ και 42΄ έβαλαν μπροστά το «κίτρινο υποβρύχιο» στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο οι Βινίσιους, Μιλιτάο και Σεμπάγιος «υπέγραψαν» την ανατροπή των «μερένγκες».

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Γιόργκενσεν – Φόιθ (52’ λ. τρ. Μαντί), Πάου Τόρες, Αλμπιόλ (46’ λ. τρ. Κουένκα), Αλμπέρτο Μορένο – Καπουέ, Παρέχο, Μπαένα – Τσουκουέζε, Ζεράρ Μορένο, Γιέρεμι Πίνο (68’ λ. τρ. Μοράλες).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Νάτσο, Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Κρόος (56’ Ντάνι Θεμπάγιος), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε – Ροντρίγκο (56’ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «16» του κυπέλλου:

Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα 1-0

Αλαβές-Σεβίλη 0-1

Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια 0-4

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ 1-0

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Μπέτις-Οσασούνα 2-4 πέν. (1-1 κ.δ., 2-2 παρ.)

Θέουτα-Μπαρτσελόνα 0-5

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ