Ζόρια για Μπόουλερ και Βατσλίκ…

Ζόρια για Μπόουλερ και Βατσλίκ…

Δύσκολοι καιροί για τους δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού στην Championship.

Οι χαμηλές… πτήσεις για τους Τόμας Βατσλίκ και Τζος Μπόουλερ συνεχίζονται. Οι δυο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού πήραν τον δρόμο για το Νησί και την Championship, με τη μέχρι τώρα περιπέτειά τους να εμπεριέχει μπόλικα ζόρια.

Τόσο η Χάντερσφιλντ του Τσέχου τερματοφύλακα, όσο και η Μπλάκπουλ του νεαρού μεσοεπιθετικού βρίσκονται στα… βράχια, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Χθες (15/2), ο πρώην γκολκίπερ των ερυθρολεύκων δέχθηκε 3 γκολ, με την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα από τη Στόουκ (3-0). Η Χαντερσφιλντ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές, ενώ η εστία του 33χρονου τερματοφύλακα έχει παραβιαστεί επτά φορές σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Στο ίδιο… καζάνι βράζει και η Μπλάκπουλ του Τζος Μπόουλερ, που ηττήθηκε με 2-1 από την Σουόνσι. Από το κακό στο χειρότερο πλέον, με το απίθανο αρνητικό σερί να έχει διευρυνθεί στα 14 ματς!

Ετσι, μετά από 31 αγωνιστικές, οι δυο πρώην «ερυθρόλευκοι» βαδίζουν χέρι-χέρι στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Χαντερσφιλντ και Μπλάκπουλ βρίσκονται στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους και βλέπουν τη League One να πλησιάζει επικίνδυνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ