Η ομιλία για το πρωτάθλημα, ο Μίτσελ και το μεγάλο στοίχημα

Η ομιλία για το πρωτάθλημα, ο Μίτσελ και το μεγάλο στοίχημα

Ο Μίτσελ έκανε την «έκρηξή» του, είπε τις απόψεις του, είπε όσα ήθελε και στους παίκτες του, αλλά τώρα έχει άλλη δουλειά να κάνει.

Ο Μίτσελ έκανε την… έκρηξή του στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Καλώς ή κακώς, την έκανε. Εβγαλε από μέσα του πράγματα που τον απασχολούσαν. Είπε πράγματα που είχε στο μυαλό του. Πράγματα που εκτός των άλλων, ανέδειξαν και την πίεση που αισθάνθηκε μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και κυρίως τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Βεβαίως, στο τέλος της ημέρας, εκείνο που μετράει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, είναι τα αποτελέσματα. Αυτά που καθορίζουν τη «ζωή» των προπονητών.

Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ αισθάνθηκε ότι αδικείται από την κριτική που δέχθηκε μετά την απόδοση του Ολυμπιακού στην OPAP Arena. Ο ίδιος θεωρεί, δικαίως, πως άλλαξε πολλά πράγματα στους Πειραιώτες από την ημέρα που ανέλαβε. Ότι βελτίωσε το κλίμα στα αποδυτήρια, προσπάθησε να φτιάξει τη φυσική κατάσταση, να φτιάξει τη χημεία του συνόλου. Και τελείως ρεαλιστικά, το πέτυχε σημαντικό βαθμό. Με τα καλά και τα κακά, ο Ολυμπιακός μπήκε στη διεκδίκηση του τίτλου. Και ο Μίτσελ το καρπώνεται αυτό. Όπως καρπώνεται και τα στραβοπατήματα που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Να γίνει το παιχνίδι έστω…»

Πλέον, όμως, σημασία τίποτε από αυτά. Αλλά να μπορέσει ο Ολυμπιακός να… αλλάξει πίστα. Ο Μίτσελ έκανε πολύ καλή δουλειά στο να «μαζέψει» την ομάδα. Τώρα, πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Που δεν είναι άλλο από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Και την ατσάλωση του συνόλου μπροστά στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται.

Και κάτι ακόμη, σχετικά με τα όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου. Είχαν προηγηθεί τα λόγια του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, στους ποδοσφαιριστές. Στους οποίους είχε πει ακριβώς τα ίδια πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Και κυρίως είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του, την πεποίθησή του πως η ομάδα του μπορεί και θα διεκδικήσει τον τίτλο.

«Από τη στιγμή που ήρθαμε αλλάξαμε πολλά. Όταν αναλάβαμε τον Ολυμπιακό, η ομάδα δεν ήταν καλά. Ήμασταν πολύ πίσω. Όλοι θυμάστε πώς ήταν η κατάσταση. Και όλοι μαζί αλλάξαμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ, για να συμπληρώσει: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Σας πιστεύουμε πολύ. Πιστεύουμε σε εσάς, σε αυτή την ομάδα, σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είστε οι καλύτεροι παίκτες και σας πιστεύουμε πολύ»!

Πλέον, εκείνο που μένει να φανεί είναι πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός και τι πλάνο θα ακολουθήσει ο Μίτσελ για να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να κάνουν βραχυπρόθεσμους στόχους, που αφορούν το 4 στα 4 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κάτι που εφόσον συμβεί, θα προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ