Ολυμπιακός: Χαμός με Πέπε στην Καρταχένα

Ολυμπιακός: Χαμός με Πέπε στην Καρταχένα

Ο Πέπε έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Καρταχένα στα πρώτα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Πέπε είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς, όμως δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να εγκλιματιστεί στον σύλλογο.

Από το καλοκαίρι λοιπόν αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Τουρκία και την Ανκαραγκούτσου, όμως τον περασμένο Γενάρη έγινε γνωστό πως οι Τούρκοι δεν θέλουν να τον κρατήσουν και έκανε προώρη διακοπή του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες μετά η Καρταχένα προχώρησε στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν αγοράς σε περίπτωση ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Ισπανίας.

Ο 25χρονος μέσος μετράει ήδη τέσσερις συμμετοχές με τον ισπανικό σύλλογο και μετράει δύο ασίστ, κάνοντας τους ανθρώπους της ομάδας να είναι εντυπωσιασμένοι μαζί του. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος χαφ ειναι ο βασικός λόγος της εξέλιξης του κλαμπ και της αισιοδοξίας ότι θα είναι στα play off ανόδου, για αυτό τον λόγο και κάνουν σκέψεις να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ