Καραπαπάς στον Ρέντη: «Να λέτε Ολυμπιακός με την καρδιά σας» (vid)

Καραπαπάς στον Ρέντη: «Να λέτε Ολυμπιακός με την καρδιά σας» (vid)

«Είναι ένα έμβλημα το οποίο γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο είναι περηφάνια για εσάς να το φοράτε» - Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του πειραϊκού συλλόγου, Κώστα Καραπαπά, να εκπροσωπεί τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε στα παιδιά και τους μετέφερε τις ευχές του ηγέτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα προέτρεψε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να λένε Ολυμπιακός μέσα από την καρδιά τους!

Διαβάστε επίσης: Φωνές στο Ρέντη από τον Μίτσελ – Ο Ολυμπιακός σε περιβάλλον ντέρμπι…

«Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είστε πρώτα απ’ όλα καλά, η ακαδημία μας θέλει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους. Το έμβλημα του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο 100 χρόνια έχει συνδεθεί με όνειρα, χαρές, λύπες και δόξα.

Είναι ένα έμβλημα το οποίο γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο είναι περηφάνια για εσάς να το φοράτε και να το έχετε μαζί σας όλη την ημέρα, όχι μόνο στις προπονήσεις. Είστε εδώ γιατί σας διάλεξαν να είστε εδώ άρα είστε οι καλύτεροι. Συνεχίστε να λέτε Ολυμπιακός με πάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ