Φεύγει ο Κολοβός από τη Μαλίν

Φεύγει ο Κολοβός από τη Μαλίν

Ο Δημήτρης Κολοβός εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Μαλίν, καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί του χρόνου τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Ο Δημήτρης Κολοβός θα αποχωρήσει από τη Μαλίν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα Gazet van Antwerpen για τη φετινή χρονιά με τη Μαλίν, αλλά και το μέλλον του και ήταν ξεκάθαρος.

Ο εξτρέμ της βελγικής ομάδας δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την Μαλίν στην δεύτερη κατηγορία, μετά τον υποβιβασμό της και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Όπως ανέφερε ο Κολοβός στη συνέντευξή του σέβεται και εκτιμά απεριόριστα όσα του πρόσφερε η Μαλίν στην καριέρα του, τον βελτίωσε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του, όμως θα ήταν καλύτερα και για τις δύο πλευρές μία νέα ποδοσφαιρική πρόκληση.

Ο Κολοβός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά, ανέβασε τις μετοχές του με τη βελγική ομάδα, η οποία όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και αναμένεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες ομάδες του Βελγίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ