Επιστρέφει στη Μπενφίκα ο Ντι Μαρία

Επιστρέφει στη Μπενφίκα ο Ντι Μαρία

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιστροφή βρίσκεται η ομάδα της Πορτογαλίας.

Η Μπενφίκα βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση που θα σημάνει και την επιστροφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή στο σύλλογο με τον οποίο, έκανε πολλούς μεγάλους να τον βάλουν στα ραντάρ τους κάποτε.

Διαβάστε επίσης: «Κανονιέρης» ο Χάβερτς, τα βρήκαν Άρσεναλ και Τσέλσι

Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα της Πορτογαλίας με την οποία μεγαλούργησε από το 2007 έως το 2010 μέχρι να αποκτηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα συγκεκριμένα με τα όσα αναφέρει η «Record», τις τελευταίες ώρες διευθετήθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν και πλέον μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να οριστικοποιηθεί το μεγάλο deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα προκείμενου να κάνει δικό της τον Ντι Μαρία, φαίνεται πως έδωσε και τις εγγυήσεις που ήθελε ο Αργεντινός εξτρέμ, οι οποίες, πέρα από τη διεκδίκηση όλων των εγχώριων διοργανώσεων θα… διασφαλίζουν και μια καλή πορεία στο Champions League.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε και ο Νίκολας Οταμέντι, με τον οποίο ο Ντι Μαρία είναι συμπαίκτης στην «αλμπισελέστε»

Πάντως αρχικά, υπήρξε μια ανησυχία με τους τραυματισμούς κατά το παρελθόν του Ντι Μαρία, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία με τον Αργεντινό τελικώς να είναι μια ανάσα από το να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Τη περσινή σεζόν, ο Αργεντινός εξτρέμ κατέγραψε 40 ολόκληρες συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους, μετρώντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ