Γίνεται… Τούρκος ο Ικάρντι

Γίνεται… Τούρκος ο Ικάρντι

Μετά από μια σούπερ χρονιά ως δανεικός στην Γαλατάσαραϊ, ο Μάουρο Ικάρντι ετοιμάζεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Κωνσταντινούπολης με την Τσιμ Μπομ να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Ο Μάουρο Ικάρντι μετά από μια προβληματική διετία στο Παρίσι και την Παρί σεν Ζερμέν, βρήκε στην Τουρκία τον παλιό καλό εαυτό του και θύμισε τον αποτελεσματικό επιθετικό που φόρτωνε με γκολ τις άμυνες της Serie A για χρόνια.

Η περσινή σεζόν του στο τουρκικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικά παραγωγική αφού σε σύνολο 26 συμμετοχών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήταν «μέσα» σε 31 γκολ της Γαλατάσαραϊ (23 γκολ και 8 ασίστ), με αποτέλεσμα να γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας της Τσιμ Μπομ και βασικό γρανάζι στα πλάνα του κόουτς Οκάν Μπουρούκ.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Για τον Αργεντινό υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο, ότι θα γινόταν ο ηγέτης της ομάδας που θα την διατηρήσει στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος μετά και τη φετινή κατάκτησή του. Αυτό τελικά ίσως και να μην απέχει από την πραγματικότητα καθώς όπως αναφέρει η πάντα καλά πληροφορημένη για τα θέματα της Παρί, L’Equipe, οι Τούρκοι έχουν προσεγγίσει τους Παριζιάνους και βρίσκονται μια ανάσα από το να κλείσουν το μεγάλο deal.

Σύμφωνα μάλιστα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Γαλατά και Παρί έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για τον Αργεντινό που δεν έχει μέλλον στην ομάδα του Κιλιάν Εμπαπέ, με το συμφωνημένο ποσό να ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ και να απομένει μόνο η αποστολή των υπογεγραμμένων εγγράφων από τους Γάλλους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ