Οι οπαδοί της Ρετζιάνα «απαγόρευσαν» την απόκτηση ποδοσφαιριστή που έχει κατηγορηθεί για ομαδικό βιασμό

Οι οπαδοί της Ρετζιάνα «απαγόρευσαν» την απόκτηση ποδοσφαιριστή που έχει κατηγορηθεί για ομαδικό βιασμό

Ο εμπλεκόμενος σε υπόθεση για ομαδικό βιασμό, ποδοσφαιριστής, Μανόλο Πορτανόβα, δόθηκε δανεικός από την Τζένοα στην Ρετζιάνα, οι οπαδοί της οποίας όμως δεν φαίνονται πρόθυμοι να τον υποδεχτούν λόγω του παρελθόντος του παίκτη.

Χαμός στην Serie B. Ο παίκτης που ανήκει στην Τζένοα, Μανόλο Πορτανόβα, δόθηκε δανεικός στην Ρετζιάνα, όμως το επιβαρυμένο παρελθόν του 23χρονου βρήκε απέναντι του τους εξαγριωμένους οπαδούς της κανούριας του ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτανόβα είχε κατηγορηθεί για ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού μαζί με άλλους τρεις άνδρες. Είχαν κακοποιήσει το θύμα σε ένα ξενοδοχείο για σχεδόν μια ώρα. Είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκισης. Ωστόσο επειδή είχε κάνει έφεση, μπορεί να πηγαίνει και να φεύγει όποτε αυτός θέλει, μέχρι να εκδικαστεί. Η έφεση έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, γεγονός που επιτρέπει στον 23χρονο Ιταλό να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι και εκείνη την ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης: Λεπτομέρειες απομένουν για το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ – Μπότο

Ο δικαστής επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα ξυλοκοπήθηκε και υπέστη τραύματα που οδήγησαν σε σωματικές και ψυχολογικές διαταραχές.

Οι οπαδοί της Ρετζιάνα απαιτούν από τον σύλλογο να μην διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή και απειλούν να επιστρέψουν ομαδικώς τα εισιτήρια διαρκείας εάν προχωρήσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ