Πήρε «διαμαντάκι» από τη Σίτι ο Άγιαξ (vid)

Πήρε «διαμαντάκι» από τη Σίτι ο Άγιαξ (vid)

Ο Άγιαξ πιστός στο μοντέλο που ακολουθεί εδώ και δεκαετίες, απέκτησε από την Μάντσεστερ Σίτι τον νεαρό εξτρέμ Κάρλος Μπόρχες.

Ο Άγιαξ έβγαλε από το ταμείο του 14 εκατ. ευρώ για να κάνει «κάτοικο» Άμστερνταμ ένα απ’ τα νέα, μεγάλα ταλέντα της Πορτογαλίας, τον Κάρλος Μπόρχες, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει χώρο και χρόνο για να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοίκηση του «Αίαντα» ολοκλήρωσε την Πέμπτη (3/8) την απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο όπως ανακοίνωσε το κλαμπ της Eredivisie, σε μια «κλασική μεταγραφή Άγιαξ», που ποντάρει στο ταλέντο ενός παίκτης αγοράζοντας τον σχετικά φθηνά, με σκοπό να το εξελίξει και να τον πουλήσει σε πολλαπλάσια τιμή στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Ο Μπόρχες εντάχθηκε στην ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι το 2014 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Σπορτινγκ Λισσαβόνας. Αγωνίστηκε με την U21 των «πολιτών» την περασμένη σεζόν, βοηθώντας τους να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League 2, μες νούμερα που προκαλούν… τρόμο αφού σε 24 ματς πρωταθλήματος, είχε 21 γκολ και 11 ασίστ αγωνιζόμενος ως αριστερό εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ