Τούρκικα ΜΜΕ: «Λύνει το συμβόλαιό του ο Σιώπης με την Τράμπζονσπορ και επιστρέφει στην Ελλάδα»

Τούρκικα ΜΜΕ: «Λύνει το συμβόλαιό του ο Σιώπης με την Τράμπζονσπορ και επιστρέφει στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με τούρκικα ΜΜΕ, ο Μανώλης Σιώπης αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την Τράμπζονσπορ και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Μανώλης Σιώπης αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ πολύ σύντομα και όπως αναφέρουν τούρκικα ΜΜΕ θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πολύ πιθανό να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην χώρα μας αφού το όνομά του έχει ακουστεί δυνατά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας το επιβεβαίωσε καθώς το είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έτσι, ύστερα από τέσσερα χρόνια στην γείτονα χώρα ο 29χρονος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην πατρίδα. Στην Τουρκία έχει φορέσει τις φανέλες των Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ όπου και με τις δύο ομάδες έχει καταγράψει 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το tweet του τούρκικου πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει τα εξής: «ο Σιώπης, που δεν ήθελε να πάει στην προπόνηση με τη δικαιολογία του πόνου στη μέση, θα αποδεσμευτεί από την Τράμπζονσπορ. Υπάρχει συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ