Τραμπζονσπόρ: Υπογράφει για 2+1 χρόνια ο Φούντας

Τραμπζονσπόρ: Υπογράφει για 2+1 χρόνια ο Φούντας

Ο Ταξιάρχης Φούντας προσγείωται απόψε το βράδυ (15/08) στην Τουρκία για να υπογράψει το συμβόλαιο του στην Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα στην Τραμπζονσπόρ και να μεγαλώσει η ελληνική «αποικία» στην Τραπεζούντα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται «καθ’οδόν» προς την Τουρκία και σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, θα βρίσκεται απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ώστε στη συνέχεια να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Ο Πειραιάς γιορτάζει

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, Φούντας και Τραμπζοσπόρ έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Εφόσον ο 27χρονος ανακοινωθεί θα αυξηθεί και η ελληνική παροικία στην Τραπεζούντα, καθώς στο σύλλογο βρίσκονται ήδη οι Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Φούντας έλυσε από κονού του συμβόλαιο του με την DC United λίγες μέρες νωρίτερα, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για ρατσιστική επίθεση σε συμπαίκτη του.

Στο MLS αγωνίστηκε 38 φορές με την ομάδα από την πρωτεύουσα, πετυχαίνοντας 18 τέρματα ενώ είχε και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ