Ανακοίνωσε τον Φούντα η Τράμπζονσπορ!

Ανακοίνωσε τον Φούντα η Τράμπζονσπορ!

Η Τράμπζονσπορ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ταξιάρχη Φούντα με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την τούρκικη ομάδα.

Η Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στην Ευρώπη υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την τούρκικη ομάδα με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 1.1 εκατ. ευρώ.

Εκεί θα συναντήσει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Μπακασέτα, αφού ο Σιώπης έλυσε το συμβόλαιό του χθες για οικογενειακούς λόγους. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μίροσλαβ Όρσιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, ανάγκασε τους υπεύθυνους της τούρκικης ομάδας να ψάξουν άμεσα για λύση με τον 27χρονο να υπογράφει μία εβδομάδα αφότου έλυσε το συμβόλαιό του με την DC United. Μετά τις κατηγορίες για χρήση ρατσιστικής λέξης κατά συμπαίκτη του ήταν ο λόγος του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Φούντα και την ομάδα της Ουάσινγκτον.

Διαβάστε επίσης: Μπαράζ αφίξεων για τον Ολυμπιακό: Έρχονται Εσε και Σκάρπα!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πέρασε περίπου 1,5 χρόνο καταγράφοντας 18 γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 38 αναμετρήσεις. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ράπιντ Βιέννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ