Σμιντ: «Έμεινε εκτός ο Βλαχοδήμος και προς το παρόν παραμένει ανοικτό το ζήτημα του»

Σμιντ: «Έμεινε εκτός ο Βλαχοδήμος και προς το παρόν παραμένει ανοικτό το ζήτημα του»

Τα πάντα ανοικτά είναι σχετικά με το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπενφίκα Ρότζερ Σμιντ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παρόλο που δημοσιεύματα ήθελαν να έχει λύσει τις διαφορές του με τον προπονητή του, συνεχίζει να βρίσκεται εκτός αποστολής και εκτός πλάνων του Ρότζερ Σμιντ, με το μέλλον του αυτή την περίοδο στην Μπενφίκα να είναι εντελώς αβέβαιο.

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, τις τελευταίες ημέρες ο Βλαχοδήμος έχει δεχτεί κρούσεις από συλλόγους τις Premier League, καθώς δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεν και Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να λέγεται πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο Mundobasket! Οι Λετονοί έστειλαν τους Γάλλους… σπίτι τους (88-86)

Σε δηλώσεις αναφορικά με το τί μέλι γενέσθαι του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στον Πορτογαλικό σύλλογο προέβη για μία ακόμη φορά, ο τεχνικός των «αετών» Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος διευκρίνησε πως το θέμα παραμένει ανοιχτό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρότζερ Σμιντ:

«Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα. Μετά έχουμε πάντα έναν τρίτο μαζί μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι, είναι η συνήθης διαδικασία. Ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός και προς το παρόν παραμένει ανοιχτό ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος των μεταγραφών» απάντησε ο Γερμανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ