«Σε συζητήσεις με τον Ιβάν Μαρκάνο η Ρόμα»

«Σε συζητήσεις με τον Ιβάν Μαρκάνο η Ρόμα»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Τζιαλορόσι έχουν καταθέσει πρόταση στον Ισπανό αμυντικό και περιμένουν την απάντησή του.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Μαρκάνο βρίσκεται η Ρόμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com, αποκαλύπτει ότι οι Τζιαλορόσι έχουν συναντηθεί με τον Ισπανό αμυντικό τόσο στη Ρώμη όσο και στην Πορτογαλία, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Το συμβόλαιο του Μαρκάνο με την Πόρτο λήγει στις 30 Ιουνίου, με τη Ρόμα να του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση και να περιμένει πλέον την απάντησή του. Για την περίπτωση του έμπειρου σέντερ μπακ έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες, με τους Τζιαλορόσι, ωστόσο, να αισιοδοξούν ότι ο παίκτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ολίμπικο.

Αν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές καταλήξουν σε «γάμο», τότε ο Μαρκάνο θα ξανασμίξει με τον Κώστα Μανωλά, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, όταν ο Ιβηρας είχε επιστρέψει στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν.

Ο 30χρονος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 46 συμμετοχές, στις οποίες είχε 7 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα, βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η Πόρτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην κορυφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ