Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: «Έρχονται χρήματα από τη Σερβία για Τσούμιτς»

Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: «Έρχονται χρήματα από τη Σερβία για Τσούμιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Νίκολα Τσούμιτς θα πουληθεί από την Βοϊβοντίνα στην Ρούμπιν Καζάν και θα καρπωθεί χρήματα και ο Ολυμπιακός λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που είχε κρατήσει.

Ο Νίκολα Τσούμιτς που έχει περάσει τα προηγούμενα χρόνια από τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ρωσία καθώς η Βοϊβοντίνα συμφώνησε με την Ρούμπιν Καζάν για την πώληση του.

Με βάση μάλιστα και τις αναφορές των δημοσιευμάτων στη Σερβία ο Ολυμπιακός έχει ένα οικονομικό όφελος από αυτή την μεταγραφή, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, καθώς ο Τσούμιτς δόθηκε πέρσι στην Βοϊβοντίνα ως ελεύθερος.

Παρότι λύθηκε το συμβόλαιο του για να πάει στην σέρβικη ομάδα, υπήρξε συμφωνία με την Βοϊβοντίνα να διατηρήσουν οι ερυθρόλευκοι το 50% των δικαιωμάτων του! Αυτό αναφέρθηκε και φέτος, στα σερβικά ΜΜΕ όπου η Βοϊβοντίνα έκανε κίνηση να πληρώσει για να πάρει το 50% που κατέχει ο Ολυμπιακός.

Όπως όλα δείχνουν, η διαφαινόμενη συμφωνία της Βοϊβοντίνα με την Ρουμπίν Καζάν για τον 24χρονο εξτρέμ, με το κόστος της μεταγραφής να είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα χρήματα, τα μισά θα πάνε στους ερυθρόλευκους με βάση τις αναφορές των Σέρβων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσούμιτς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2020, όμως πέρα από κάποιες συμμετοχές σε φιλικά προετοιμασίας δεν έπαιξε σε επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ραντνίτσκι, Σπόρτινγκ Χιχόν και Λουκέρνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ