Επίσημο: Παρουσιάστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ

Επίσημο: Παρουσιάστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ παρουσιάστηκε επίσημα από την νέα του ομάδα...

Εποχή Ινμπόμ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα και με τη βούλα.

Η ερυθρόλευκη ομάδα της Σερβία παρουσίασε επίσημα τον Νοτιοκορεάτη παίκτη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περιόδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής, είχε γίνει πριν από περίπου 10 μέρες και σήμερα ο Χουάνγκ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

Σε δηλώσεις του μετά την παρουσίαση, ο Νοτιοκορεάτης αναφέρθηκε στον τεχνικό της ομάδας, το Champions League αλλά και τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γεια σε όλους, είμαι λίγο αγχωμένος μπροστά στα media, δεν είμαι έτσι στον αγωνιστικό χώρο βέβαια, εκεί δεν έχω άγχος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσω τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς του. Είδα την όμορφη πόλη, ανυπομονώ να έρθει και η σύζυγός μου.

Όλοι ξέρετε πως το Champions League είναι ένας από τους βασικούς λόγους που είμαι εδώ. Όλοι θέλουν να παίξουν εκεί. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος να τρέξω και να δουλέψω με την ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος, ειδικά για τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η πίεση είναι καλό πράγμα. Δεν είναι καλό όταν αυτή δεν υπάρχει. Δεν έχει σημασία αν είμαι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, δεν αλλάζει τίποτα. Προσδοκώ να σκοράρω πολλές φορές και να δώσω πολλές ασίστ. Μπορώ να πίξω εξάρι, οκτάρι, δεκάρι. Μπορώ να παίξω μπακ και εξτρέμ, αν ο προπονητής μου πει να γίνω τερματοφύλακας, όλα καλά. Το θέμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ