Σε συζητήσεις με Μπούρσασπορ ο Κάτανετς

Σε συζητήσεις με Μπούρσασπορ ο Κάτανετς

Με τη χρονιά που πέρασε να είναι πολύ κακή για την Μπούσασπορ, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν για προπονητή τον Σρέτσκο Κάτανετς, σαν αντικαταστάτη του Πολ Λε Γκεν.

Η Μπούρσασπορ ήταν πολύ κακή στη φετινή Super Lig στην οποία τερμάτισε στην 13η θέση, μόλις 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κακή εικόνα της ομάδας χρεώνεται στον Γάλλο προπονητή Πολ Λε Γκεν, τον οποίο οι Τούρκοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να αντικαταστήσουν με έναν παλιό μας γνώριμο, τον Σρέτσκο Κάτανετς.

Ο 54χρονος πλέον Σλοβένος προπονητής, είναι γνωστός στα μέρη μας από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2002-2003, από τον οποίο έφυγε κακήν κακώς λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία του, σε σχέση με αυτή των Πειραιωτών. Έκτοτε ο Κάτανετς προπονεί μόνο εθνικές ομάδες. Κατά σειρά ανέλαβε τις FYROM (2006-2009), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (2009-2011) και Σλοβενία (2013-2017).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας fanatik.com.tr, η επιτυχημένη πορεία του με το Εθνικό συγκρότημα της Σλοβενίας, είναι ένας από του κύριους λόγους που οι ιθύνοντες της Μπούρσασπορ θέλουν να του εμπιστευτούν τα ηνία της ομάδας, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες. Μάλιστα από το ίδιο ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Κάτανετς μόνο αδιάφορος δεν είναι στην προοπτική να προπονήσει ξανά έναν σύλλογο και είναι διατεθειμένος να μην προβάλλει υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις στους Τούρκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ