Επίσημο: Νέος προπονητής της Ρέιντζερς ο Φιλίπ Κλεμάν (pic)

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ρέιντζερς ο Φιλίπ Κλεμάν (pic)

H Ρέιντζερς δεν πραγματοποιεί και το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε στη σεζόν και μετά από την απομάκρυνση του Μπιλ, ο Φιλίπ Κλεμάν είναι ο νέος της προπονητής.

Το κακό ξεκίνημα της Ρέιντζερς στη φετινή σεζόν, με τους «διαμαρτυρόμενους» να έχουν μείνει ήδη στο -7 από τη Σέλτικ πλήρωσε ο Μάικλ Μπιλ, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Αμπερντίν με 1-3 και αφού ο Στίβεν Ντέιβις ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα πρώτου προπονητή, η διοίκηση της ομάδας, έδωσε τη θέση στον Φιλίπ Κλεμάν.

O Βέλγος τεχνικός προσλήφθηκε για να ανατρέψει την κατάσταση, με τη Ρέιντζερς να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς (ισόβαθμη με την Σεντ Μίρεν), πίσω από την πρωτοπόρο Σέλτικ με 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ – Χαμάς: Ο Αχμέντ Χασάν υποστηρίζει δημόσια την Παλαιστίνη

Ο Κλεμάν στην προπονητική του καριέρα έχει κάτσει στον πάγκο της Μπέρεβεν, της Γκενκ, της Κλαμπ Μπρίζ και της Μονακό, με μέσο όρο 1.77 πόντους ανά παιχνίδι.

Εγινε ο 19ος προπονητής στην ιστορία της Ρέιντζερς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3.5 ετών με την ομάδα της Γλασκώβης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλεμάν: 

«Είναι τιμή για μένα που προσλήφθηκα από την Ρέιντζερς για τη θέση του πρώτου προπονητή και θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους παίκτες τις ερχόμενες ημέρες και να συναντήσω τους οπαδούς μας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν το ερχόμενο Σάββατο όπου θα προσπαθήσουμε μαζί να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη και νικήτρια Ρέιντζερς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ