Αραντίνα – Ρεάλ 1-3: Εύκολη πρόκριση για την «Βασίλισσα»

Αραντίνα – Ρεάλ 1-3: Εύκολη πρόκριση για την «Βασίλισσα»

Παίζοντας όσο χρειαζόταν η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί της Αραντίνα (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το όνειρο της Αραντίνα για το… θαύμα κράτησε για 54 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο ήταν που ο Χοσέλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την νίκη (3-1) της Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σε μια αναμέτρηση που ο Κάρλο Αντσελότι είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, ρίχνοντας στο αρχικό σχήμα τους νεαρούς Τομπίας, Καρίγιο και Παζ, αλλά και τον Αρντά Γκιουλέρ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Βασίλισσα, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στα μέσα του πρώτου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Εκτός αποστολής Γιόβετιτς, Ιμπόρα – Βασικός ο Ναβάρο, αλλαγή ο Αλγκασίμ Μπα – Μέσα ο Πορόζο

Ο Χοσέλου έδωσε το προβάδισμα στην Βασίλισσα στο 54ο λεπτό με τον Μπραχίμ Ντίαθ λίγα λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ροντρίγκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Καμπράλ στο 94′ για το τελικό 3-1.

Ρεάλ: Κέπα – Βινίσιους Τομπίας (79’ Άλβαρο Ροντρίγκες), Νάτσο, Καρίγιο, Φραν Γκαρθία – Καμαβινγκά (60’ Βαλβέρδε), Θεμπάγιος, Νίκο Πας (69’ Μάριο Μαρτίν), Γκιουλέρ (60’ Ροντρίγκο) – Μπραΐμ Ντίαθ, Χοσέλου.

Τα αποτελέσματα στον γύρο των «32»
Λούγκο – Ατλέτικο 1-3
Εσπανιόλ – Χετάφε 0-1
Έλτσε – Χιρόνα 0-2
Ουέσκα – Ράγιο 0-2
Αλαβές – Μπέτις 1-0
Αραντίνα – Ρεάλ 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ