Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-0: Ο Ρούντιγκερ «λύτρωσε» τη «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-0: Ο Ρούντιγκερ «λύτρωσε» τη «Βασίλισσα»

Χάρη σε ένα γκολ του Ρούντιγκερ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Μαγιόρκα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νέα χρονιά βρίσκει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga (άσχετα με το τι θα κάνει η Χιρόνα με την Ατλέτικο) χάρη στη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στους νησιώτες, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ρούντιγκερ στο 78′ και ενώ λίγα λεπτά πριν η Ρεάλ είχε και δοκάρι με τον Ντίαθ.

Διαβάστε επίσης: Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Φραν Γκαρσία, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Μόντριτς (85’ Σεμπάγιος), Κρόος (66’ Χοσέλου), Βαλβέρδε, Ροδρίγο (85’ Βάθκεθ), Βινίσιους (60’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλινγκχαμ

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Ναστάσιτς, Ραΐγιο, Γκονσάλες, Μαφέο, Φαν ντερ Χέιντεν (46’ Λάτο), Ντάνι Ροντρίγκεθ (70’ Νταρντέρ), Μορλάνες (70’ Πρτας), Αντόνιο Σάντσεθ (83’ Αμάτ), Σαμού Κόστα, Λάριν (70’ Μασκαρέλ).

Tεράστιο «τρίποντο» απέναντι στην Μπέτις πήρε η Θέλτα που επικράτησε με 2-1 των Σεβιγιάνων χάρη στο buzzer beater του 19χρονου Σουηδού, Βίλιοτ Σβέντμπεργκ, στο 90+6′. Το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ενδεκάδα της Μπέτις (έπαιξε σε όλο το ματς) δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, παρότι η ομάδα του ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο «Μπαλαΐδος». Στο 89΄ πέρασε αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Τάσος Δουβίκας. Σημαντική νίκη και για την Γρανάδα με το 2-0 επί της Κάντιθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ