Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον: «Μου μένει ένας χρόνος ζωής…»

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον: «Μου μένει ένας χρόνος ζωής…»

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη πρόχωρησε ο 75χρονος Σουηδός πρώην προπονητής, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ραδιοφωνικό Μέσο της χώρας του

Ο 75χρονος Σουηδός πρώην προπονητής, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ανακοίνωσε σε ραδιοφωικό Μέσο της χώρας του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής στην καλύτερη περίπτωση.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ» είπε αρχικά στην συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ, το κασκόλ, ο Ιβάν, ο Χουανκάρ και το «μούδιασμα»

Αναφορικά με την κατάστασή του ο ίδιος τόνισε πως «ίσως στην καλύτερη ένα χρόνο, στη χειρότερη λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι οι θεράποντες ιατροί είναι σίγουροι, δεν μπορούν να ορίσουν μια μέρα σε αυτό».

Θυμίζουμε πως, ο Έρικσον, στο παρελθόν είχε καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Λάτσιο, Ρόμα και εθνικής Αγγλίας και είχε ανακοινώσει πριν από περίπου ένα χρόνο ότι σταματάει την καριέρα του ως προπονητής για λόγους υγείας, που πλέον αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ