Ο Ντραγκούσιν έριξε «άκυρο» στην Μπάγερν και οδεύει προς Τότεναμ

Ο Ντραγκούσιν έριξε «άκυρο» στην Μπάγερν και οδεύει προς Τότεναμ

Η Τότεναμ είναι κοντά στην απόκτηση του Ρουμάνου αμυντικού, Ράντου Ντραγκούσιν, αφού επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League

Η Τότεναμ, μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή της στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Τα «Σπιρούνια» έχουν συμφωνήσει με τον Ρουμάνο αμυντικό, Ράντου Ντραγκούσιν, στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, 0 21χρονος άσος της Τζένοα απέρριψε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Μπάγερν Μονάχου η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του και του προσέφερε καλύτερο συμβόλαιο από την Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Φοβερή εξέλιξη με Τσιμίκα – Πότε επιστρέφει τελικά, τι γίνεται με Εθνική

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου θέλει να κλείσει άμεσα αυτή την υπόθεση και γι’ αυτό το λόγο είναι έτοιμη να καταβάλει 30 εκατομμύρια ευρώ στους Γενοβέζους και να κάνει δικό της τον Ρουμάνο αμυντικό.

Ο Ντραγκούσιν αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στην Τζένοα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι από την Γιουβέντους και με την ομάδα της Γένοβας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 22 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ