Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1: Έκλεισαν ραντεβού στον τελικό με την Τσέλσι οι «Reds»

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1: Έκλεισαν ραντεβού στον τελικό με την Τσέλσι οι «Reds»

Η Λίβερπουλ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Φούλαμ, ωστόσο το 2-1 του πρώτου αγώνα της χάρισε την πρόκριση για τον τελικό του Carabao Cup εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Αν και δεν βρέθηκε και στην καλύτερη βραδιά τελικά η Λίβερπουλ κατάφερε να περάσει αλώβητη από την έδρα της Φούλαμ (1-1), «τσεκάροντας» έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup εκεί όπου θα βρει απέναντι της την Τσέλσι.

Στις 25 του Φλεβάρη ο μεγάλος τελικός στο «Wembley».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο ματς με τον Λουίς Ντίας στο 11ο λεπτό του ματς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας έτσι τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2: «Μπάμ» στη Λεωφόρο από τους Περιστεριώτες, νίκησαν (και) τις τρέλες του Τερίμ

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή… πετσέτα έχοντας τις δικές τους καλές στιγμές μπροστά από την εστία των «Reds».

Η πίεση της Φούλαμ αυξήθηκε στο τελευταίο ημίωρο εκεί όπου κατάφερε να βρει και το γκολ της ισοφάρισης με τον Ισά Ντιόπ στο 77′ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Καστάνιε (83’ Τετέ), Ντιόπ, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Παλίνια, Κέρνεϊ (83’ Ρίντ), Ρίντ (67’ Γουίλσον), Περέιρα (83’ Μουνίθ), Γουίλιαν, Χιμένεζ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:
Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Χράβενμπεχ (83’ Κλάρκ), Μακάλιστερ (67’ Τζόουνς), Έλιοτ, Ντίαζ, Χάκπο (83’ Κονατέ), Νούνιεζ (67’ Ζότα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ