Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ονειρεύεται την επιστροφή του Μόντριτς στο τέλος της σεζόν

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ονειρεύεται την επιστροφή του Μόντριτς στο τέλος της σεζόν

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Λούκα Μόντριτς, προκειμένου ο Κροάτης θρύλος να επανενταχτεί στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του

Πιο αβέβαιο από ποτέ είναι το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας η Βασίλισσα δεν διατίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Σε πρόσφατες συζητήσεις τους μάλιστα, ο Κάρλο Αντσελότι πρόσφερε στον Κροάτη μια θέση στο τεχνικό επιτελείο των Μερένχες για τη νέα σεζόν, όμως ο Μόντριτς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του.

Διαβάστε επίσης:  Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά…

Και αφού το μέλλον του 38χρονου μέσου παραμένει μετέωρο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πείσει τον 38χρονο μέσο να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με το «24Sata» και το  «Index», ο πρόεδρος της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League, πριν λίγο καιρό είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μόντριτς προκειμένου να τον πείσει για την μεγάλη επιστροφή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την πλευρά του ο Μόντριτς δεν έχει κλείσει την πόρτα απέναντι σε ένα τέτοιο σενάριο, αν και ακόμα δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ