Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον του Πογκμπά στην Γιουβέντους

Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον του Πογκμπά στην Γιουβέντους

Παρελθόν από την Γιουβέντους αναμένεται να αποτελέσει ο Πολ Πογκμπά, με τους μπιανκονέρι να επιθυμούν τον τερματισμό του συμβολαίου του

Άδοξα φαίνεται ότι θα λήξει η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους. Ο 31χρονος άσος είναι εκτός ομάδας από την στιγμή που του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα αφού βρέθηκε θετικός στο αντιτόπινγκ κοντρόλ, και σύντομα αναμένονται εξελίξεις με το μέλλον του στην Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, ο διεθνής Γάλλος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του εν ευθέτω χρόνο και η αποχώρησή του από το Τορίνο είναι διαδικαστικό θέμα με τους μπιανκονέρι να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026.

Να θυμίσουμε ότι έχει επιβληθεί προσωρινά στον Πογκμπά τιμωρία αποκλεισμού από τα γήπεδα, κι αν δεν δικαιωθεί στην επικείμενη δίκη, θα τον αφήσει εκτός δράσης για τέσσερα χρόνια λόγω ντόπινγκ.

Τα δύο δείγματα που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν θετικά στην ουσία δεϋδροεπιανδροστερόνη, η οποία είναι μια πιο ασθενής ουσία από την τεστοστερόνη και η οποία βρίσκεται σε αρκετά κοινά φάρμακα.

Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε αρχικά τον περασμένο Σεπτέμβριο και η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο οι δικηγόροι του πήραν αναβολή για μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ