Η Ισπανία νίκησε την Γαλλία και κατέκτησε το Nations League γυναικών (2-0,vid)

Η Ισπανία νίκησε την Γαλλία και κατέκτησε το Nations League γυναικών (2-0,vid)

Η γυναικεία ομάδα της Ισπανίας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο τον περασμένο Αύγουστο, κατέκτησε και το Nations League αφού νίκησε την Γαλλία με 2-0 στον τελικό της διοργάνωσης

Η Ισπανία επιβλήθηκε με 2-0 της Γαλλίας στο στάδιο «La Cartuja» της Σεβίλης και κατέκτησε τον τίτλο στον πρώτο τελικό του UEFA Nations League γυναικών.

Μετά τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου Αυγούστου επί της Αγγλίας στο Σίδνεϊ, η Ισπανία πήρε ένα ακόμη τρόπαιο, αυτή την φορά μέσα στο «σπίτι» της, χάρις στα γκολ των Μπονμάτι (32΄) και Καλντεντέι στο 53΄.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Οι αλλαγές την κράτησαν στην κορυφή

Η Ρόχα με πέντε νίκες στα έξι ματς που έδωσε στην φάση των ομίλων του Nations League (ηττήθηκε μόνο από την Ιταλία) επιβεβαίωσε τη δυναμική της, αρχικά με το 3-0 επί της Ολλανδίας την περασμένη Παρασκευή στον ημιτελικό.

Η Γαλλία ήταν η μόνη αήττητη ομάδα στην League A, προερχόμενη από το 2-1 επί της Γερμανίας, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο της τίτλο σε επίπεδο γυναικών. Ηττήθηκε, μάλιστα, για πρώτη φορά από τις Ισπανίδες μετά από 13 αγώνες (3 ισοπαλίες και 10 νίκες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ