Απίστευτη καταγγελία του προπονητή της Φενέρ: «Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι»

Απίστευτη καταγγελία του προπονητή της Φενέρ: «Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι»

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, κατήγγειλε πως επίθεση δέχτηκε ακόμη και ο γιος του.

Απίστευτες σκηνές βίας έλαβαν χώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα, μιας και μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στη Τραμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο και ήρθαν στα χέρια με παίκτες της Φενέρ.

Τα απίστευτα επεισόδια σχολίασε ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Ισμαΐλ Καρτάλ, ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε πως επίθεση δέχτηκε ακόμη και ο γιος του, του οποίου το κεφάλι αναφέρει πως είναι πρησμένο.

Διαβάστε επίσης: Mr Assist: Στο top-3 της Ευρώπης ο Φορτούνης- O Βιρτς των 100 εκατ ευρώ και το ρεκόρ του αρχηγού

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, αλλά είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Είμαι ένα άτομο που μεγάλωσε στους δρόμους, δεν είμαι όμως άνθρωπος που προκαλεί. Είμαι παιδί της Μαύρης Θάλασσας κι ένας άνθρωπος που υπηρετεί το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα προσπαθήσω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο.

Εχω χτυπήματα στο κεφάλι και τον ώμο, όχι όμως κάτι σπουδαίο. Μάζεψα αρκετά μπουκάλια από το γήπεδο απόψε. Αρκετοί από τους βοηθούς μου και ορισμένοι παίκτες μου έχουν πρησμένα σαγόνια και σκισμένα χείλη. Το κεφάλι του γιου μου επίσης είναι πρησμένο. Τον χτύπησαν. Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί όλο αυτό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ