«Βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο: «Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Euro η Εθνική Τουρκίας»

«Βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο: «Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Euro η Εθνική Τουρκίας»

Τούρκος δημοσιογράφος έρχεται να βάλει... φωτιά στην Εθνική Τουρκίας με πιθανή τον αποκλεισμό της ομάδας από το Euro λόγω των επεισοδίων στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε.

Τα επεισόδια που έγιναν στο πρόφατο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο τουρΚικό ποδόσφαιρο, με δημοσιογράφο της χώρας να υποστηρίζει πως κινδυνεύει η εθνική Τουρκίας να μείνει εκτός Euro αν αποδειχτεί πως υπήρχε πολιτική παρέμβαση στην ομοσπονδία της χώρας.

Συγκεκριμένα ο Μαχμούντ Ρζάιεφ, αποκαλύπτει πως πιθανή αποχώρηση της Φενέρ από το εγχώριο πρωτάθλημα θα έχει ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα από την UEFA και αν τα αποτέλεσματα αυτής φανερώσουν πολιτική παρέμβαση στην τουρκική Ομοσπονδία τότε μία από τις κυρώσεις θα είναι να αποκλειστεί η εθνική ομάδα της χώρας από το προσεχές Euro, στο οποίο θα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, αν η εθνικής μας προκριθεί.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

«Σε περίπτωση αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα θα αρχίσει μεγάλη έρευνα από την UEFA. Αν μέσα από αυτή αποδείξουν ότι έγινε πολιτική παρέμβαση στην τουρκική ομοσπονδία, θα επιβλήθούν σοβαρές κυρώσεις.

Μία από αυτές θα μπορούσε να ήταν και ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας της χώρας από το Euro 2024. Η τουρκική Super League τελεί υπό αυστηρη παρακολούθηση και τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ