Μάνατζερ Οζίλ για Ούλι Χένες: «Είναι ντροπή για το Γερμανικό ποδόσφαιρο και τους Γερμανούς»

Μάνατζερ Οζίλ για Ούλι Χένες: «Είναι ντροπή για το Γερμανικό ποδόσφαιρο και τους Γερμανούς»

Η δήλωση του Ούλι Χένες, ότι χαίρεται που σταματάει από την Εθνική Γερμανίας ο Μεσούτ Οζίλ,, έφερε την αντίδραση του ατζέντη του Γερμανού μέσου της Άρσεναλ

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ατζέντης του Μεσούτ Οζίλ στα όσα είπε ο Ούλι Χένες για τον μέσο της Άρσεναλ. Την Κυριακή ο Οζίλ είχε κάνει γνωστό ότι σταματάει από την Εθνική Γερμανίας με μία μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία σόκαρε τους πάντες με τις αποκαλύψεις ρατσιστικών συμπεριφορών προς το πρόσωπο του.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, είχε καλωσορίσει την απόφαση του Οζίλ, λέγοντας συγκεκριμένα: «Καλύτερα που σταματάει. Εδώ και χρόνια η απόδοση του με την Εθνική είναι πολύ κακή».

Η αντίδραση λοιπόν από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ ήταν δριμεία, απαντώντας στον Χένες με πολύ σκληρά λόγια. Αναλυτικά όσα είπε ο ατζέντης του Οζίλ:

«Ως πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου δεν θα ήταν καλύτερο να συγκεντρωθεί στην απόδοση των παικτών της ομάδας του στην Εθνική Γερμανίας; Έχει οχτώ διεθνείς η Μπάγερν. Δεν είναι μόνο ντροπή για τον ίδιο του τον εαυτό αλλά κυρίως για το Γερμανικό ποδόσφαιρο και τους Γερμανούς πολίτες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ