Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν 5-1

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν 5-1

Η Άρσεναλ (με βασικό τον Sokratis) διέσυρε τα πιτσιρίκια της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Σινγκαπούρη!

Η Παρί Σεν Ζερμέν… junior συν τους Ραμπιό και Μπουφόν (αφού οι διεθνείς των Παριζιάνων απολαμβάνουν ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές) κατατροπώθηκε από την Άρσεναλ του Έμερι με 5-1. Οι Λονδρέζοι μπήκαν από την αρχή πιο δυνατά στην αναμέτρηση και και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με τον Μεσούτ Οζίλ μετά από σέντρα του Ομπαμεγιάνγκ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι (ανατροπή του Γουεά από τον Κολάσινατς) και ο Ν’ Κουνκού δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα, φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1). Ωστόσο στη συνέχεια η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική. Ο Σμιθ-Ρόου έκανε τη σέντρα κι ο Λακαζέτ το 2-1. Στο 71′ ο Μπουφόν έκανε λάθος εκτίμηση έτσι και πάλι ο Γάλλος άσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Χόλντινγκ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 4-1 λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών και ο Ν’ Κετία στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό.

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μπεγερίν, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Κολάσινατς, Γκεντουζί, Ελνενί, Μχιταριάν, Οζίλ, Ιβόμπι, Ομπαμεγιάνκ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Ζορζέν, Μπε Σο, Ντιαρά, Ριμάν, Ν’ Σοκί, Μπερνέντ, Ραμπιό, Νκουνκού, Γουεά, Τουφικί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ