Ο Καρέτσας, η Μπάγερν και η απόφασή του για τη νέα σεζόν (pic)

Ο Καρέτσας, η Μπάγερν και η απόφασή του για τη νέα σεζόν (pic)

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας απασχολεί πολλές ομάδες στην Ευρώπη, η Μπάγερν τον θέλει σαν... τρελή, αλλά ο νεαρός Έλληνας έδωσε «άκυρο» λόγω... Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους teenager στην Ευρώπη, πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά με τη φανέλα της Γκενκ, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στα ματς με τη Σκωτία για το Nations League και έβγαλε… μάτια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απασχολεί ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, το όνομα του συνδέεται με την Μπάγερν, αλλά και τη Γιουβέντους και ομάδες της Premier League, ενώ η «Bild» τονίζει ότι οι Βαυαροί έχουν ήδη ρωτήσει την Γκενκ, αλλά και τον παίκτη για να τον εντάξουν μετά το καλοκαίρι στο ρόστερ τους.

Ο Καρέτσας αρέσει στη γερμανική ομάδα, ο Βινσέντ Κομπανί παρακολουθεί την περίπτωση του και την εξέλιξη του τη φετινή χρονιά, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει που θα παίξει την επόμενη σεζόν.

«Στον Κομπανί αρέσει ο Κωνσταντίνος Καρέτσας. Η Μπάγερν τον έχει στη λίστα της, όμως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την βελγική πλευρά. Η Τσέλσι ωστόσο, όπως ακούω, βρίσκεται ήδη σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ της «BILD», Κρίστιαν Φαλκ, ο Καρέτσας φαίνεται πως δεν είναι θετικός στο να μεταβεί στη Μπάγερν και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα τη νέα χρονιά. Και αυτό διότι, επιθυμία του είναι να παραμείνει γι’ ακόμη μία σεζόν στη Γκενκ ώστε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και έπειτα να σκεφτεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Καρέτσας και το δημοσίευμα για το μέλλον του

Ο τεχνικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι ντε Κοντέ, είχε μιλήσει πριν από μερικές μέρες για το μέλλον του νεαρού Έλληνα: «Κάποιος που σίγουρα δεν πρόκειται να φύγει είναι ο Κωνσταντίνος Καρέτσας. Καταρχήν, έχουμε μια συμφωνία ότι θα παραμείνει».

Η απάντηση του Καρέτσα για το ενδιαφέρον της Μπάγερν και της Γιουβέντους ότι: «Είναι ωραίο να τα ακούς, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος. Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμα. Μαζί με την οικογένειά μου εξετάζουμε κάθε βήμα. Βλέπω τον εαυτό μου και του χρόνου στη Γκενκ. Εκτός κι αν κάτι πάει στραβά. Αλλά η σχέση μας είναι άριστη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ