Σε συζητήσεις με ομάδα από την Τουρκία ο Μπεργκ

Σε συζητήσεις με ομάδα από την Τουρκία ο Μπεργκ

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκεζτέπε, ώστε η τουρκική ομάδα να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Γκεζτέπε φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ποδοσφαιριστής της Αλ-Αΐν, με το θέμα να αποκαλύπτεται από την τουρκική Haberturk.

Ο 32χρονος ενδέχεται να αποχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και επί του παρόντος το τουρκικό πρωτάθλημα είναι ο επικρατέστερος προορισμός του, παρά το γεγονός ότι η Γκεζτέπε απέκτησε πρόσφατα τον Σέλσο Μπόρχες από την Ντεπορτίβο λα Κορούνια για τη θέση του φορ. Η υπόθεση του Σουηδού αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το ματς της προσεχής Κυριακής (19/08) με τη Γαλατάσαραϊ, στο πλαίσιο της Super Lig.

Την περασμένη σεζόν ο Μπεργκ ήταν εκπληκτικός, σημειώνοντας 32 γκολ σε 29 εμφανίσεις με την Αλ Αΐν, αφότου μεταγράφηκε από το Τριφύλλι σε αυτήν το καλοκαίρι του 2017. Με την Πράσινη φανέλα είχε καταγράψει 151 συμμετοχές και 95 γκολ, ενώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ