Γκάφα της Μπεσίκτας με Κάριους!

Γκάφα της Μπεσίκτας με Κάριους!

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την μεταγραφή του Γερμανού τερματοφύλακα, με την μορφή του δανεισμού από την Λίβερπουλ, όμως φαίνεται ότι βιάστηκε να το κάνει και τα ξημερώματα του Σαββάτου το... πήρε πίσω!

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα του Λόρις Κάριους, να συνδέεται με… γκάφες, είτε τις κάνει ο ίδιος, όπως στον τελικό του Champions League, είτε τις κάνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την μεταγραφή του Γερμανού τερματοφύλακα, με την μορφή του δανεισμού από την Λίβερπουλ, όμως φαίνεται ότι βιάστηκε να το κάνει και τα ξημερώματα του Σαββάτου το… πήρε πίσω! Έτσι, ενώ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter είχε σπεύσει να καλωσορίσει τον Κάριους, πολλές ώρες αργότερα το άλλαξε και έγραψε «Νέο επεισόδιο, έρχεται σύντομα»!

Φυσικά, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί τελικά ο Κάριους, ακόμη και εντός της ημέρας, ωστόσο φανερώνει πως η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί και η τουρκική ομάδα βιάστηκε να την αναγγείλει.

Όπως και να έχει πάντως, είναι δεδομένο πως ο 25χρονος γκολκίπερ δεν έχει μέλλον στη Λίβερπουλ, μετά την εμφάνισή του στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την μεταγραφή στην αγγλική ομάδα του Άλισον από την Ρόμα. Μοιραία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ίσως τελικά να είναι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Την προηγούμενη σεζόν ο Λόρις Κάριους αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Λίβερπουλ, στα 16 από τα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ