Τουρκία: Στην κορυφαία 11άδα της 6ης αγωνιστικής ο Τζαβέλλας!

Τουρκία: Στην κορυφαία 11άδα της 6ης αγωνιστικής ο Τζαβέλλας!

Ο Ελληνας αμυντικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αλάνιασπορ στην εκτός έδρας νίκη επί της Κασίμπασα (1-2) και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην καλύτερη 11άδα της 6ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και είναι από τους καλύτερους παίκτες της Αλάνιασπορ στις πρώτες έξι αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο έμπειρος άσος στο εκτός έδρας ματς με την Κασίμπασα ήταν εντυπωσιακός και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κερδίσει με 2-1.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ όπως στα περισσότερα παιχνίδια της Αλάνιασπορ έτσι και σε αυτό αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού στόπερ και μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση, με τους Τούρκους δημοσιογράφους να του χαρίζουν απλόχερα μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της 6ης αγωνιστικής.

Εκτός από τον Τζαβέλλα, στην κορυφαία 11άδα βρίσκονται δύο ακόμα παίκτες της Αλάνιασπορ. Πρόκειται για τους Παπί Σισέ και Σειχούν Γκιουλσελάμ, οι οποίοι επίσης ήταν εξαιρετικοί απέναντι στην Κασίμπασα. Στο συγκεκριμένο ματς ο προπονητής της Αλάνιασπορ, χρησιμοποίησε ως βασικούς και τους πρώην άσους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Μανιάτη και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής η τούρκικη ομάδα, στην οποία οι Ελληνες έχουν χτίσει τη δική τους παροικία, βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας 3 νίκες και 3 ήττες.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα για τον Τζαβέλλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ