Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιβάν Λέκο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιβάν Λέκο

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο προπονητής της Μπριζ, Ιβάν Λέκο, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (10/10) για παράνομες ενέργειες που αφορούν σε ξέπλυμα χρήματος, φοροδιαφυγή και στημένους αγώνες στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Στο ραντάρ των βελγικών Αρχών βρέθηκε ο πρώην βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Ιβάν Λέκο, ο οποίος την Τετάρτη (11/10) συνελήφθη ως ύποπτος για εμπλοκή στο σκάνδαλο που ξέσπασε στο βελγικό ποδόσφαιρο. Εντούτοις, ένα 24ωρο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή.

Ο 40χρονος τεχνικός ήταν ένα από τα πρόσωπα που προσήχθησαν με αφορμή την υπόθεση για παράνομες ενέργειες που αφορούν σε ξέπλυμα χρήματος, φοροδιαφυγή και στημένους αγώνες. Ο δικηγόρος του προπονητή της Μπριζ, Γουόλτερ Βάνστεενμπρουγκερ, τόνισε σε δηλώσεις του την ανακούφιση του πελάτη του για την απόφαση του δικαστή, ωστόσο επισήμανε την ταραχή που εξακολουθεί να τον διακατέχει.

Όσο για τον βελγικό σύλλογο για τον οποίο εργάζεται ο Λέκο, πρόθεση της διοίκησης φέρεται να είναι να ανοίξει κουβέντα με τον Κροάτη ως προς τους λόγους που το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση, όταν εκείνος αισθανθεί έτοιμος να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ