Ισπανία 2003 vs Ισπανία 2018 (pic, vid)

Ισπανία 2003 vs Ισπανία 2018 (pic, vid)

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά από 15 χρόνια υπέστη η Εθνική Ισπανίας το βράδυ της Δευτέρας (15/10). Η τελευταία ενδεκάδα που ηττήθηκε εντός των τειχών, είχε τέρμα τον Κασίγιας κι αρχηγό τον Ραούλ, μα «προσκύνησε» μπροστά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ήταν Σάββατο 7 Ιουνίου του μακρινού πλέον 2003 όταν η Εθνική Ελλάδας επικρατούσε της Ισπανίας 1-0 στο Ρομαλέδα. Έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια των Αρμενία και Β. Ιρλανδία, η Γαλανόλευκη ταξίδεψε στην ιβηρική χερσόνησο για να πάρει ό,τι μπορούσε από την ομάδα του Ινιάκι Σάεθ. Το γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο 44ο λεπτό μας χάρισε μια σπουδαία νίκη, που στην ουσία έδωσε και την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά του EURO!  Η ήττα της Φούρια Ρόχα από την Εθνική Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας (15/10) στη Σεβίλλη ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τους Ισπανούς τα τελευταία 15 χρόνια. Κάτι που έχει ανασύρει από τις μνήμες όλων εκείνο το παιχνίδι που έκρινε το τέρμα του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Δείτε εδώ το γκολ:

Θυμηθείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ισπανία (Ινιάκι Σάεθ): Κασίγιας – Μίτσελ Σαλγάδο, Ραούλ Μπράβο, Μαρτσένα (76΄ Σέρχιο Γκονζάλες), Πουγιόλ, Ελγκέρα, Ραούλ, Βαλερόν, Μοριέντες, Βιθέντε (60΄ Χαβιέρ Ντε Πέδρο), Ετσεβερία (60΄ Χοακίν)

Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης – Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Καψής, Ζαγοράκης, Βρύζας, Χαριστέας (35΄ Λάκης), Τσάρτας (37΄ Καραγκούνης), Γιαννακόπουλος

https://twitter.com/brfootball/status/1052192133287829504

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ