Σκωτία : Η πρώτη κούπα της σεζόν πήγε στην Σέλτικ

Σκωτία : Η πρώτη κούπα της σεζόν πήγε στην Σέλτικ

Ακόμη μία κούπα κατέληξε στα χέρια των ποδοσφαιριστών της Σέλτικ, αφού στον τελικό του League Cup, επικράτησε με σκορ 2-0 της Μάδεργουελ.

Χώρο στην τροπαιοθήκη κάνει η Σέλτικ, αφού στον τελικό του League Cup, επικράτησε με σκορ 2-0 της Μάδεργουελ.

Έτσι, οι Κέλτες έφτασαν στην πρώτη κούπα της σεζόν, αλλά και τις 17 στην εν λόγω διοργάνωση.

Τώρα όσον αφορά το ματς αυτό δεν είχε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο μιας και οι δύο ομάδες όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που έκαναν με το που άρχισε το δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μπρένταν Ρότζερς.

Συγκεκριμένα στο 49′ ο Φόρεστ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Σέλτικ. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν σταμάτησαν εκεί. Μιας και στο 60′ ο Ντεμπελέ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και διαμόρφωσε το 2-0 με την Μάδεργουελ να μένει με 10 παίκτες στο 58′, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Κιπρέ. Το έμελλε να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα η Σέλτικ να κατακτήσει ακόμη μία κούπα!

Η 11αδα της Μάδεργουελ: Κάρσον, Χάρτλεϊ, Τάιτ, ΜακΧουγκ, Νταν, Γκρίμσοου (51′ Τάνερ), Κίπρε, Ρόουζ (70′ Φρίαρ), Κάντεν, Μουλτ, Μπόουμαν (64′ Κάμπελ).

Η 11αδα της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιχ, Μπογιατά, Σιμούνοβιτς, Τιέρνεϊ, Μπράουν, Σινκλέρ, Φόρεστ (78′ Ρόμπερτς), Άρμστρογνκ, ΜακΓκρέγκορ (89′ Ρόγκιτς), Ντεμπελέ (64′ Γκρίφθς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ