Ο… εξωγήινος Μπαπέ και οι υπόλοιποι αστέρες της νέας γενιάς για το βραβείο του Golden Boy (vids)

Ο… εξωγήινος Μπαπέ και οι υπόλοιποι αστέρες της νέας γενιάς για το βραβείο του Golden Boy (vids)

O Γάλλος σούπερ σταρ είναι το φαβορί για να κερδίσει για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο του Golden Boy – Αν τα καταφέρει θα γίνει ο πρώτος που πετυχαίνει κάτι τέτοιο – Αναλυτικά οι αντίπαλοί του στο δρόμο για το ιστορικό επίτευγμα!

Είναι νέοι, ωραίοι και αποτελούν το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αστέρια της νέας γενιάς, όπως οι Κιλιάν Μπαπέ, Πάτρικ Κουτρόνε, Βινίσιους, Ματάις Ντε Λιχτ και Τζάστιν Κλάιφερντ αποτελούν την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα επόμενα χρόνια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Οι προαναφερθέντες, αλλά και αρκετά ακόμα «αστεράκια» της Γηραιάς Ηπείρου θα μονομαχήσουν για το βραβείο του «Golden Boy», το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από το Tuttosport, μετά από ψηφοφορία ανάμεσα σε δημοσιογράφους συγκεκριμένων ευρωπαϊκών Μέσων, στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Πέρσι, το βραβείο πήγε δικαιωματικά στα χέρια του Κιλιάν Μπαπέ, με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το μεγάλο φαβορί και για το φετινό τρόπαιο. Ο… εξωγήινος Μπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και οδήγησε εκ του ασφαλούς τη Γαλλία στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και το βραβείο πάει στον Μπαπέ, τότε θα γίνει ο πρώτος παίκτης που κατακτάει τον εν λόγω τίτλο για δύο σερί χρονιές!

Εκτός από τον Μπαπέ, στη σχετική 20άδα με τους υποψήφιους για το εν λόγω βραβείο, βρίσκεται όπως αναφέραμε ο Πάτρικ Κουτρόνε της Μίλαν, αλλά και ο Ματάις Ντε Λιχτ του Αγιαξ. Δύο παίκτες που αγωνίζονται σε αντιπάλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε Europa League και Champions League αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, από τη σχετική λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα του Βινίσιους, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, του Κλάιφερτ, που αγωνίζεται στη Ρόμα, αλλά και του Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ της Λίβερπουλ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάποιον εκπρόσωπο στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά η 20άδα των φιναλίστ: Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Κέλβιν Αμιάν (Τουλούζ), Χουσέμ Αουάρ (Λιόν), Ζόσεπ Μπρεκάλο (Βόλφσμπουργκ), Πάτρικ Κουτρόνε (Μίλαν), Ντάνι Ολμο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τομ Ντέιβις (Εβερτον), Ματάις Ντε Λιχτ (Αγιαξ) Ντιόγκο Νταλό (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Εντερ Μιλιτάο (Πόρτο), Οντσον Εντουάρντ (Σέλτικ), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκέντσον Φερνάντες (Μπενφίκα), Αμαντού Χαϊντάρα (Σάλτσμπουργκ), Αχράφ Χακίμι (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Νανιτάμο Ικονέ (Λιλ), Τζάστιν Κλάιφερντ (Ρόμα), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταγιό Ουπαμεκάνο (Λειψία), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης).

Την περσινή σεζόν το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Κιλιάν Μπαπέ, που έκανε «πράγματα και θάματα» με τις φανέλες των Παρί και Γαλλίας, ενώ στο παρελθόν είχε απονεμηθεί μεταξύ άλλων σε Πολ Πογκμπά (2013), Ισκο (2012), Γκέτσε (2011), Φάμπρεγκας (2006) και Λιονέλ Μέσι (2005).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ