«Η Λυών ενδιαφέρεται για τον Σάμαρη»

«Η Λυών ενδιαφέρεται για τον Σάμαρη»

Το RMC ανέφερε ότι η Λυών ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη και αποκάλυψε ότι η γαλλική ομάδα προσέγγισε τους εκπροσώπους του διεθνούς μέσου της Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τους Αετούς της Λισαβόνας. Ο Ελληνας άσος γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει μέλλον στην πορτογαλική ομάδα και έχει αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με το RMC να μπλέκει τον διεθνή μέσο με τη Λυών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία τις τελευταίες ώρες, άνθρωποι της Λυών προσέγγισαν τους εκπροσώπους του Ανδρέα Σάμαρη. Στο εν λόγω ρεπορτάζ, πάντως, δεν διευκρινίζεται εάν η γαλλική ομάδα θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο ή τον ερχόμενο Ιούνιο. Υπενθυμίζουμε ότι όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει τον χειμώνα θα πρέπει να καταβάλλει χρήματα στην Μπενφίκα, ενώ το καλοκαίρι θα μπορεί να πάρει μεταγραφή σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σάμαρης κλήθηκε από τον Αγγελο Αναστασιάδη στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Φινλανδία (15/11, 21:45) και Εσθονία (18/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ για το Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ