Ανατροπή στην Μπενφίκα: Παραμένει στον πάγκο ο Βιτόρια

Ανατροπή στην Μπενφίκα: Παραμένει στον πάγκο ο Βιτόρια

Η Μπενφίκα αποφάσισε να διατηρήσει τον Ρουί Βιτόρια στην τεχνική ηγεσία της μετά τη συνάντηση που είχε με τον 48χρονο το πρωί (29/11), ανατρέποντας το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί στα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο Βίτορ Περέιρα παρουσιαζόταν ως βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης.

Ανατροπή στο ζήτημα της απομάκρυνσης του Ρουί Βιτόρια από τον πάγκο της Μπενφίκα, καθώς παρότι το συγκεκριμένο σενάριο παρουσιαζόταν ως δεδομένο από τα πορτογαλικά ΜΜΕ μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Μπάγερν Μονάχου και τον αποκλεισμό από το Champions League, εντέλει αποφασίστηκε η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία των Αετών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της δευτεραθλήτριας Πορτογαλίας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα (29/11) το απόγευμα, για να εξηγήσει το σκεπτικό της ανατρεπτικής αυτής απόφασης. Το πρωί ο Βιτόρια δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του και συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου, όπου και φέρεται να πάρθηκε η απόφαση για την παραμονή του 48χρονου.

Νωρίτερα τα Μέσα της Πορτογαλίας τόνιζαν πως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Αετών ήταν ο Ζόρζε Ζεζούς και επόμενος στη σχετική λίστα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με την πρόθεση της Μπενφίκα να στραφεί σε Πορτογάλο προπονητή να γίνεται εμφανής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ