Η Ομόνοια του Αναστασίου παίρνει και τον Κολοβό

Η Ομόνοια του Αναστασίου παίρνει και τον Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός συμφώνησε με την Ομόνοια και θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή Έλληνα μεσοεπιθετικού του Γιάννη Αναστασίου στο Τριφύλλι, μαζί με την αντίστοιχη του Χάρη Μαυρία.

Μετά τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ακόμα ένας Έλληνας μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, που αποκτάται επίσης κατόπιν εισήγησης του Γιάννη Αναστασίου και είχε παραχωρηθεί από τη βελγική Μέχελεν, στην οποία και ανήκει, στην ολλανδική Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού. Ο 25χρονος έχει καταγράψει 9 συμμετοχές και 3 γκολ το τελευταίο εξάμηνο, με μόλις 3 εμφανίσεις να είναι στην Erediviese, και ευελπιστεί μέσω της συνεργασίας του με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να επαναφέρει την καριέρα του σε καλό δρόμο.

Στην Ελλάδα ο Κολοβός έχει περάσει από Ωρωπό, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ τη διετία 2016 – 2018 αγωνίστηκε στη Μέχελεν. Η Ομόνοια βρίσκεται στην 7η θέση τουκυπριακού πρωταθλήματος, με 17 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Επιπλέον, ο Αναστασίου εξετάζει τις περιπτώσεις των πρώην παικτών του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ