Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Η Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε αξιοπρεπώς στο Στάμφορντ Μπριζ, όμως οι... ορέξεις του Μοράτα, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Μπλε (2-0), ήταν αρκετές για να στείλουν την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στους «32» του FA Cup. Αποχαιρέτησε τους Λονδρέζους ο Φάμπρεγας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (05/01).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε τη διάθεση να το παλέψει. Να κάνει ξανά την έκπληξη, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στον παραδοσιακό, άλλωστε, θεσμό των εκπλήξεων, το FA Cup. Αλλά λίγο ο Άλβαρο Μοράτα που ήταν σε κέφια, λίγο το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να ρίξει στη μάχη αρκετούς βασικούς και η ομάδα του Άιτορ Καράνκα κατάλαβε πως οι ελπίδες της ήταν λίγες.

Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριζ και προκρίθηκε στη φάση των 32, χάρη σε δύο γκολ του Μοράτα, τα οποία μάλιστα δεν έκανε καν τον κόπο να πανηγυρίσει. Το πρώτο μετά από ωραίο γύρισμα του Κάλουμ Χάντσον Οντόι στο πρώτο δοκάρι και ωραία κίνηση του Ισπανού φορ στο 49′, και το δεύτερο σε φάση «καρμπόν», αλλά με σέντρα και όχι γύρισμα του Χόντσον που οδήγησε σε κεφαλιά του Μοράτα στο 59′.

Εξίσου αξιοσημείωτο, αν όχι ακόμα περισσότερο, το «αντίο» του Σεσκ Φάμπρεγας. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα των Μπλε, πριν αποχωρήσει για τη Μονακό, ο Ισπανός μέσος έχασε πέναλτι, ωστόσο αποθεώθηκε δεόντως στην αποχώρησή του από το χορτάρι, όταν αντικαταστήθηκε από τον Ενγκολό Καντέ στο 85′.

Όσο για τα υπόλοιπα ματς, των οποίων τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε παρακάτω, το πιο ενδιαφέρον ήταν αυτό της Φλίντγουντ με τη Γουίμπλετον στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο εν συνεχεία ήρθε η ισοφάρισε σε 2-2 και η Γούιμπλετον πέτυχε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να κατακτήσει την πρόκριση. Η Σαουθάμπτον έμεινε στο 2-2 με την Ντέρμπι, η Κάρντιφ γνώρισε αποκλεισμό – σοκ από την Τίλιγχαμ και η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα επιβλήθηκε με 2-1 της Λίνκολν για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της φάσης των 64:

Μπόλτον – Γουόλσολ 5-2
Μπρέντφορντ – Οξφορντ 1-0
Τσέλσι – Νότιγχαμ 2-0
Φλίτγουντ – Γουίμπλεντον 2-3
Μίντλεσμπρο – Πιτέρμπορο 5-0
Αστον Βίλα – Σουόνσι 0-3
Τζίλιγχαμ – Κάρντιφ 1-0
Εβερτον – Λίνκολν 2-1
Ντέρμπι – Σαουθάμπτον 2-2
Ακρινγκτον – Ιπσουιτς 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ