Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Με σπασμένα τα... φρένα συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο, προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας, πετυχαίνοντας παράλληλα την 8η σερί νίκη της από τη στιγμή που ανέλαβε ο Νορβηγός τεχνικός.

Ούτε η Άρσεναλ αποδείχθηκε ικανή να σταματήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ, η οποία επικράτησε των «κανονιέρηδων» με 3-1 μέσα στο Λονδίνο και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πολύ καλός ρυθμός από το ξεκίνημα του αγώνα, με το παιχνίδι να «στραβώνει» από νωρίς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 20ο λεπτό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Σαν να μην έφτανε αυτό, 10 λεπτά αργότερα (στο 31′), ο Αλέξις Σάντσες αξιοποίησε την πολύ ωραία μπαλιά του Λουκάκου, κάνοντας το 1-0 με πλασέ, αφού πρώτα ξεπέρασε τον Πίτερ Τσεχ.

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ, όταν στο 33′ ο Λίνγκαρντ με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 2-0 για τους «κόκκινους διάβολους». Η Άρσεναλ κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, μειώνοντας στο σκορ με τον Ομπαμεγιάνκ στο 43′, έπειτα από γύρισμα του Ράμσει.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε αρκετές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό και σταθερό σήμερα Ρομέρο. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ερχόταν και στο 64′ «έχασαν» και τον δεύτερο βασικό τους αμυντικό, καθώς ο Λουκάκου άθελα του πάτησε τον Λορέν Κονσιενλί, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τη νίκη για την ομάδα του Σόλσκιερ «κλείδωσε» στο 82′ ο Μαρσιάλ, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Τσεχ και έκανε το τελικό 1-3.

Άρσεναλ: Τσεχ, Κολάσιντας, Παπασταθόπουλος (21’ Μουστάφι), Κοσιελνί (64’ Γκεντουζί), Μέιτλαντ-Νάιλς, Τζάκα, Ράμσεϊ, Τορέιρα, Ιβόμπι (64’ Οζίλ), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Σο, Μπαγί, Λίντελορ, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (88’ Τζόουνς), Σάντσες (72’ Μαρσιάλ), Λουκάκου (72’ Ράσφορντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ